Retourbeleid

Retourbeleid

Retourbeleid - Medesthetics

Bij Medesthetics streven we ernaar om hoogwaardige medische en cosmetische apparatuur te leveren die voldoet aan uw verwachtingen. Vanwege de aard van onze producten en de zorgvuldige kwaliteitscontroles die we hanteren, is het echter belangrijk om te benadrukken dat, zodra apparatuur is aangeschaft, retournering niet mogelijk is.

We begrijpen dat het selecteren van de juiste medische en cosmetische apparatuur een belangrijke beslissing is, en we moedigen klanten aan om zorgvuldig onderzoek te doen en vragen te stellen voordat ze een aankoop doen. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren en alle nodige informatie te verstrekken om ervoor te zorgen dat u weloverwogen beslissingen neemt die aansluiten bij uw behoeften.

Wij geloven in transparantie en open communicatie, en we staan altijd klaar om eventuele vragen of zorgen die u heeft over onze producten te bespreken. Neem gerust contact met ons op via +31 10 318 10 32 / directie@medesthetics.eu voor verdere verduidelijking of assistentie.

Let op: Dit retourbeleid is van toepassing op alle aankopen van medische en cosmetische apparatuur bij Medesthetics. We waarderen uw begrip en samenwerking bij het naleven van deze richtlijnen.